Stijlvol

Unieke Apple Watch houders

Laad je Apple Watch op in stijl

25 mei 2015 door Kelvin de Wit

Na een volle dag van trouwe dienst is je Apple Watch wel weer toe aan een laadbeurt. Zo’n designstuk wil je natuurlijk op een passende manier opladen en diverse fabrikanten zijn dan ook al flink aan de bak gegaan om met functionele én stijlvolle houders op de proppen te komen. De drie volgende varianten zijn wat ons betreft op dit moment de meest stijlvolle.

DODOcase Watch Stand | Echt van hout

Met de Watch Stand was DODOcase een van de eerste merken die met een stand voor je Apple Watch op de proppen kwam. En wat voor één. Vervaardigd uit massief Amerikaans walnoot hout. Extra stevigheid krijgt hij van een roestvaststalen voet die zorgt dat hij stevig op de ondergrond staat. Met een strakke uitsnede voor de lader en een uitsparing voor de kabel blijft het een strak geheel. Of hij nu op je bureau of op je nachtkastje staat.

De Watch Stand wordt handgemaakt in San Francisco. Kost je 99 dollar en je hebt zo’n vier tot negen weken geduld nodig voordat je hem in huis hebt.

mophie watch dock | Minimalistisch aluminium

Je kent mophie van de portable chargers en Juice Packs voor iPhone. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten en dat ze in staat zijn om meer moois te maken bewijzen ze met de Watch Dock. Een elegante houder om je Apple Watch na een drukke werkdag van de nodige spanning te voorzien.

Dit standaard combineert aluminium met leer wat zorgt voor een erg fraaie uitstraling. De geïntegreerde kabelgeleider moet ervoor zorgen dat het geen kabelwirwar wordt op je bureau.

Op dit moment is de houder alleen nog te pre-orderen via mophie.com. Voor 59.95 dollar zegt mophie hem eind mei naar je op te sturen.

Nomad Pod for Apple Watch | Chique batterij

De Nomad Pod is de vreemde eend tussen deze houders. Het is namelijk niet alleen een houder. Laad je hem volledig op dan is hij goed voor het vier keer opladen van je Apple Watch. Waar je ook bent heb je zodoende altijd een batterij voor je smartwatch bij je.

Door middel van een vernuftig systeem gebruik je de meegeleverde USB-kabel van je Apple Watch en wind je die om de Pod heen waarna deze onder het strakke aluminium deksel verdwijnt.

Vanaf 15 juni worden ze geleverd waarbij je de keuze hebt uit een matchende spacegrijs of aluminium (zilver) variant. Voor 60 dollar ben je eigenaar van nu al de mooiste oplossing om je Apple Watch onderweg op te kunnen laden.

Griffin WatchStand | Even simpel als geniaal

De Griffin WatchStand is even simpel als geniaal. Hij laadt op elegante wijze je Apple Watch op en biedt daarnaast de mogelijkheid om je iPhone op neer te zetten.

Verder biedt de WatchStand de mogelijkheid tot het wegwerken van overtollige kabel en het zo een strak geheel te houden. De cradle beschermt je Apple Watch met de zachte afwerking waarop de Watch op twee manieren is neer te leggen.

Met een prijskaartje van slechts 30 dollar is het meteen ook de voordeligste uit dit overzicht. Pre-orderen kan alvast op de website van Griffin Watch Stand for Apple Watch. Verzending zal volgens de website binnen zo’n twee tot drie weken plaatsvinden.

Mede-oprichter AppelStijl en student. Altijd bezig, ondernemend, houdt van snelheid en komt kort door de bocht, op het asfalt dan.

Lees meer over Kelvin

Deel dit bericht
Tags