Stijlvol

Thule Paramount 27L Backpack

De ideale backpack voor de urban avonturier

26 augustus 2015 door Kelvin de Wit

Bij de Thule Paramount backpack komt de avonturier in je naar boven. Je hebt het gevoel dat wanneer je op de fiets stapt of aan je wandeltocht begint jou, maar vooral je waardevolle gear niets kan overkomen.

Hij is groot met een inhoud van 27 liter, maar niet té groot. Biedt ruimte aan zo ongeveer alles wat je ook maar denkt nodig te hebben en draagt bovendien nog erg comfortabel ook.

“De ideale backpack voor urban avonturiers”

Het is de ideale backpack voor de urban avonturier. Met een speciaal compartiment voor maximaal een 15-inch MacBook kan je onbezorgd op stap. Daarnaast zit de tas boordevol kleine vakjes waar je kabels, je survival-voedselpakket en boeken in kan meenemen. Een speciaal extra gevoerd vak beschermt bijvoorbeeld je zonnebril.

In het bijzonder is er aan de fietser gedacht. In het speciale elastische vak berg je een fietshelm op en fietsverlichting clip je eenvoudig aan de daarvoor bestemde ogen.

Mede-oprichter AppelStijl en student. Altijd bezig, ondernemend, houdt van snelheid en komt kort door de bocht, op het asfalt dan.

Lees meer over Kelvin

Deel dit bericht
Tags