Stijlvol

Denim collectie CODE BLUE by Decoded

Een stoere combinatie van Italiaans leder met Japanse denim

5 november 2014 door Kelvin de Wit

Kijk om je heen en je ziet overal denim terugkomen. Dat de stof populair is blijkt ook uit het feit dat Amsterdam dit jaar de primeur had bij het organiseren van de eerste editie van het Denimfestival. Dit plus de voorliefde van Decoded voor merken als Levi’s en Lee deed hen ertoe besluiten een nieuwe collectie te ontwikkelen.

De CODE BLUE by Decoded collectie bestaat uit tassen, sleeves en cases vervaardigd uit Japans denim gecombineerd met Italiaans leder. Het resultaat is een stoere collectie voor zowel de heren als dames onder ons. Naast de door ons uitgelichte Lady shopper, back cover en iPad folio cover behoren ook een rugzak voor mannen, een sleeve voor je MacBook en binnenkort ook iPhone 6 wallet cases tot de collectie.

De collectie is te vinden bij diverse Apple Premium Resellers en online bij onder andere Lataza.

Lady Shopper | Voor de stoere dame

De CODE BLUE Ladyshopper van Decoded is gericht op de stoere en gadget-minnende dames. De tas is volledig afsluitbaar door een centrale rits en biedt met speciale compartimenten onder andere ruimte voor je MacBook (tot 15 inch) en iPad. Daarnaast blijft er natuurlijk ruimte genoeg over voor alles wat je als vrouw nog meer mee zou willen nemen.

Het Japanse Denim gecombineerd met het Italiaanse leder is wat deze collectie zo kenmerkt en natuurlijk ook terug te vinden in deze shopper. De handvatten en de bodem van deze tas zijn vervaardigd uit het Italiaanse leder en voor het zwaardere shoppen is er een schouderband bij inbegrepen. De Decoded Ladyshopper heeft een adviesprijs van 149 euro.

Denim backcover | Voor de iPhone 5

In één klik je iPhone 5 of 5S een stuk stoerder door de CODE BLUE backcover voor de iPhone 5 en 5S. Net als de andere producten uit de collectie wordt het denim met leder gecombineerd en zorgt voor een stoere combi. Dankzij het kunststof binnenwerk heeft hij een strakke en goede aansluiting op je iPhone.

Naarmate je de case langer gebruikt zal het denim wat gaan verkleuren, wat de uitstraling van de cover alleen maar ten goede komt. De adviesprijs van deze Back Cover voor de iPhone 5 en 5S is 30 euro.

Binnenkort zullen de CODE BLUE iPhone cases worden uitgebreid met een Wallet Case voor de iPhone 6 en 6 Plus.

Folio case | Voor de iPad Air

Bescherm je iPad Air in denim stijl met de Folio Case uit de CODE BLUE collectie. Net als de overige producten worden ook hier weer het leer en denim op dezelfde manier gecombineerd. Naast volledige bescherming van je iPad biedt de case ook ruimte voor visitekaartjes of pasjes.

Natuurlijk is er rekening gehouden met alle knopjes en aansluitingen zodat je ongehinderd gebruik kan maken van je iPad. Bovendien is er in de cover een magneet verwerkt zodat je iPad bij het openen automatisch uit de slaapstand komt. De Folio Case voor de iPad Air gaat voor €69,95 over de toonbank.

Mede-oprichter AppelStijl en student. Altijd bezig, ondernemend, houdt van snelheid en komt kort door de bocht, op het asfalt dan.

Lees meer over Kelvin

Deel dit bericht
Tags