Stijlvol

Native Union Clic 360 case

Stijlvolle bescherming voor iPhone 6 en 6 Plus

15 oktober 2015 door Kelvin de Wit

Zoekend naar een geschikt hoesje voor je iPhone moet je veelal dealen met het grote dilemma. Ga je ofwel voor een hoesje met goede bescherming – waardoor je iPhone praktisch transformeert in een baksteen – of ga je voor een elegant hoesje waarbij de gevolgen bij een eventuele valpartij niet te overzien zijn.

Native Union, uit het land van de stars and stripes waar praktisch iedereen met een Otterbox of Lifeproof achtige case over straat lijkt te lopen komt met de gulden middenweg. Een stijlvolle case voor je iPhone 6 en 6 Plus. Waarvan we het design al kennen van de Clic Wooden cases. Maar dan in een nieuw, meer beschermend jasje.

De Native Union Clic 360 biedt rondom bescherming voor je iPhone. Een rubberen inlay die vanuit de schoenenindustrie wordt gebruikt zorgt voor schokabsorbtie bij een valpartij. De case is ‘Military Drop Tested’ wat in zou moeten houden dat die z’n taak serieus neemt. Het canvas dat ‘Original British Millerain Waxed canvas’ – een hele mond vol – blijkt te zijn is speciaal ontwikkeld en zorgt voor een unieke uitstraling en draagt bij aan de duurzaamheid van de case.

Je hebt de keuze uit een vijftal kleuren, te weten zwart, legergroen, blauw, beige en bordeaux rood. Zoals gezegd verkrijgbaar voor de iPhone 6 en 6 Plus voor een adviesprijs van €39,99.

 

Mede-oprichter AppelStijl en student. Altijd bezig, ondernemend, houdt van snelheid en komt kort door de bocht, op het asfalt dan.

Lees meer over Kelvin

Deel dit bericht
Tags