Stijlvol

Gouden Apple Watch zonder je scheel te betalen

Met WatchPlate jouw Apple Watch verguld voor 399 dollar

3 juni 2015 door Kelvin de Wit

Je zult ongetwijfeld stiekem weg zitten dromen bij de Apple Watch Edition. De 24-karaats gouden Apple Watch. Ik ben in elk geval onder de indruk. Maar ja, dan het prijskaartje… 17.000 euro give-or-take. Misschien boven budget?

Gelukkig is er hoop. Al snel kwam WatchPlate.com met een interessant alternatief. Zij bieden je namelijk de service om je stalen Apple Watch te vergulden. Het resultaat zou volgens klanten indrukwekkend zijn. Je hebt de keuze om de Watch, plus het bandje te laten vergulden. En dat voor een fractie van de prijs, waardoor een gouden Apple Watch ineens voor heel veel mensen is weggelegd. Voor 400 dollar biedt WatchPlate.com de service aan. Voor Amerikaanse orders geldt dat je hem bovendien slechts vier dagen kwijt bent.

Bij het bestellen heb je de keuze uit 18-karaats geelgoud en roségoud. Overigens zal je als Nederlander langer geduld moeten hebben, maar kan je wel van de service gebruik maken. Je zal wel rekening moeten houden met het feit dat er 99 dollar aan internationale verzendkosten bijkomen. Oja.. Nogmaals, alleen de RVS Apple Watch kan vooralsnog worden verguld, dus niet de Sport-editie.

DIY Golden Apple Watch

Heb je nou wel de Sport edition en heb je maling aan alles en iedereen in de wereld zo ongeveer? Dan is onderstaande video van Casey Neistat (aanrader als YouTube kanaal ook) ook een optie om zelf te overwegen in je hobbyschuurtje:

Mede-oprichter AppelStijl en student. Altijd bezig, ondernemend, houdt van snelheid en komt kort door de bocht, op het asfalt dan.

Lees meer over Kelvin

Deel dit bericht
Tags