Stijlvol

Decoded Leather Strap voor Apple Watch

Instant style-upgrade voor je Apple Watch met design uit eigen land

8 november 2015 door Nick Kiran

By far de meest verkochte Apple Watch is het Sport model. Leuk en aardig apparaat, maar die rubberen band verveelde mij al voor aanschaf. Doch is het eerste leren bandje die Apple maakt relatief saai en (zeer) ferm geprijsd. Heb je wel het Apple Watch model met de roestvrijstalen kast, dan nog is de noodzaak naar een mooi(er) bandje daar. Recent schreven wij over Monowear Design, lederen bandjes die voor de verandering niet door Apple worden geproduceerd. Nu komt het Nederlandse Decoded, te herkennen aan het iconische rood-wit-blauw bij het rijtje van alternatieve bandjesmakers.

“The Decoded Philosophy is to create edgy designs for people with attitude and style. We travel all over the world to find the best materials and are continuously exploring how to improve the functionality of our products.”

Al klinkt een bandjesmaker wellicht een beetje negatief. Decoded staat bekend om het gebruik van leder – echt leder en ook deze Apple Watch horlogebandjes van het bijna-Rotterdamse merk zijn van zeer fijn, zacht en soepel leer gemaakt. Keuze uit de kleuren zwart of bruin, 38 of 42 mm. Nu Apple een gouden variant van het Sport model op de markt heeft gebracht moet je eigenlijk wel een beetje uniek willen zijn, althans dat vinden wij. De Apple Watch an sich is allang niet zo exclusief meer. Hoe doe je dat? Uiteraard door volledig in te zetten op goud. Een Russische oligarch zou trots op je zijn.

De Decoded Leather Strap for Apple Watch kost €69,95 en is verkrijgbaar bij de plaatselijke APR en een select aantal online retailers. Exclusief kekke zonnebril.

Is online geboren, mede-oprichter van AppelStijl en studeert nog (af en toe). Lekker dwars, kritisch en gelooft er nog heilig in dat kwaliteit leveren de beste vorm van advertising is en blijft. Zie ook NickKiran.com voor freelance werk en contact.

Lees meer over Nick

Deel dit bericht
Tags