Stijlvol

Côte&Ciel Rucksack

Modern, eco-friendly fashion op je rug voor je MacBook

24 augustus 2015 door Nick Kiran

We zijn allemaal op zoek naar die perfecte tas om je gear mee te nemen. Voor de één is dat een aktetas, waar dit voor de ander een rugzak is. Voor mij is het iedere dag anders en vandaag was ik in voor deze moderne tas van het Franse merk Côte&Ciel (Cote et Ciel).

“Côte&Ciel encapsulates ideas of freedom and movement between urban and non-urban environments, by combining creativity, practicality and the progressive use of space into a single object.”

Deze specifieke tas is gemaakt van petflesjes die opgevist zijn uit de oceaan. Naast dit model hebben ze nog een breed assortiment met opvallende tassen die ook wat kleiner zijn. Ik gebruik dit model als ik als een digitale nomaad van stad tot stad forens. Alles past hierin. Uiteraard inclusief MacBook compartiment, losse vakjes en een groot vlak aan de achterzijde dat uitrekt wanneer je er meer spullen in stopt.

De tassen van Côte&Ciel lopen qua prijs uiteen en zijn voornamelijk online verkrijgbaar, maar ook offline te vinden.

Is online geboren, mede-oprichter van AppelStijl en studeert nog (af en toe). Lekker dwars, kritisch en gelooft er nog heilig in dat kwaliteit leveren de beste vorm van advertising is en blijft. Zie ook NickKiran.com voor freelance werk en contact.

Lees meer over Nick

Deel dit bericht
Tags