Stijlvol

Apple Watch Hermès uitvoering

Apple Watch x Hermès meets luxury fashion

10 september 2015 door Kelvin de Wit

Tussen het geweld van de introductie van de nieuwe iPad Pro, de vernieuwde Apple TV en de iPhone 6s en iPhone 6s Plus zou je bijna vergeten dat Apple vanavond met een serie Apple Watches kwam die ontwikkeld zijn in samenwerking met het Franse modehuis Hermès.

Voor de Apple Watch ontwikkelde Hermès een drietal verschillende horlogebandjes die ieder vervaardigd zijn uit eigen signature leer. De Single Tour, Double Tour en Cuff. Waarbij de Double Tour zich kenmerkt doordat de leren band dubbel om de pols gaat. Voor de Single- en Double Tour modellen heb je de keuze uit een 38mm en 42mm variant. Speciaal voor de vrouwen zijn de 38mm Tour modellen beschikbaar in frisse kleuren.

Verder ontvang je de Apple Watch in een luxe verpakking, is er een exclusieve Hermès watchface ontwikkeld en is in de achterkant het Hermès logo gegraveerd.

De Apple Watch Hermès zal vanaf oktober beschikbaar zijn en begint bij 1100 dollar. Hiervoor krijg je de 38mm stainless steel variant met Single Tour leren band. De Double Tour begint bij 1250 dollar en de 42mm Cuff kost 1500 dollar.

Mede-oprichter AppelStijl en student. Altijd bezig, ondernemend, houdt van snelheid en komt kort door de bocht, op het asfalt dan.

Lees meer over Kelvin

Deel dit bericht
Tags