Stijlvol

Adidas Originals voor iPhone 6

Ah, die! Da’s weer eens wat anders dan schoenen maken

19 maart 2015 door Nick Kiran

Adidas blijft dankzij haar creativiteit al jaren bovenaan de markt staan. De iconische drie strepen, de felle kleurcombinaties en het naadloos in elkaar over laten lopen van sportkleding met de alledaagse stijl van de straat. Al lang niet alleen sportkleding meer.

Het Duitse merk maakt nu ook hoesjes voor de iPhone 6 en 6 Plus. Blauw, wit en zwart plus goud zijn de kleuren die Adidas gebruikt voor haar Originals line-up van iPhone cases. Ze doen ons sterk denken aan de Superstar schoenen die al jarenlang een (super)sterrenrol opnemen in het Adidas sneaker-assortiment.

Adidas heeft backcovers en vrij stevige book-cases. Alles heeft de zeer herkenbare Adidas styling, maar de volgende keer zouden we wel graag echt leder gebruikt zien worden en dat het logo netjes in het midden wordt uitgelijnd. De stijl is en blijft authentiek, maar de vervaardiging helaas iets minder. Scroll hieronder door de galerij voor wat meer impressies.

Is online geboren, mede-oprichter van AppelStijl en studeert nog (af en toe). Lekker dwars, kritisch en gelooft er nog heilig in dat kwaliteit leveren de beste vorm van advertising is en blijft. Zie ook NickKiran.com voor freelance werk en contact.

Lees meer over Nick

Deel dit bericht
Tags