Review van jouw product op AppelStijl?

Het testen van nieuwe, gave en unieke producten vinden we helemaal geweldig! Dat wist je waarschijnlijk al. En op de eerste plaats vinden onze bezoekers het interessant om te lezen. Onze reviews zijn altijd kritisch, maar minstens zo oprecht.

We storten ons vol overgave op onze testproducten. Daarom plannen we geruime tijd in voor het testen. Een goede whiskey heeft immers ook tijd nodig om te rijpen. Toch? Gemiddeld hebben we zo’n vier weken nodig, maar omdat sommige producten meer aandacht behoeven bespreken we graag de testtermijn via de mail.

Graag ontvangen we bij het product het volgende:

  • Persinformatie over het product
  • High-res pers- en sfeerfoto’s (tenminste 1920 x 1080 pixels)
  • Indien van toepassing een retourlabel

Is een product zo goed dat woorden simpelweg niet de gehele lading dekken? Dan wordt het door ons bekroond met onze ultieme AppelStijl. Gold. onderscheiding. Niet alleen een enorme blijk van waardering vanuit ons, maar ook een perfect marketingmiddel voor jou als merk. Lees hier de voorwaarden die wij hanteren voor een review op AppelStijl (voorwaarden klinken enger dan ze zijn).

We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt. Neem in dat geval contact op  via onderstaand formulier om vragen op ons af te vuren of een product beschikbaar te stellen. Mailen doe je naar info [at] appelstijl.nl. Heb je liever telefonisch contact laat dan je telefoonnummer achter in een bericht. Wij nemen vervolgens contact met je op.


captcha Vul onderin de tekens in.