Even voorstellen, AppelStijl. Aangenaam!

Wij zijn AppelStijl. Het online magazine waarin de Apple lifestyle centraal staat. We werken binnen vier pijlers om de website voor jou als bezoeker zo overzichtelijk mogelijk te houden. De content is opgedeeld in de categorieën ‘Review‘, ‘Stijlvol‘, ‘Features‘ en ‘Lifestyle‘.

 

De Geschiedenis, maar niet te ver terug. Een regenachtige dag in de maand oktober van 2011 was de vooravond van een nieuw online medium. Een nieuw idee en samenwerking tussen twee Rotterdamse vrienden. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een platform waarbinnen de Apple Lifestyle centraal staat en de rest is geschiedenis.

Maak hieronder kennis met ons team. Een forse dosis eigenwijsheid, een tikkeltje (tè) bijdehand en een ontembare drang naar innovatie. Dat zijn onze ingrediënten.

Kelvin de Wit

Eindbaas | Co-founder

Kelvin is één van de grondleggers van AppelStijl. 21 Jaar, studeert Small Business en Retail Management en heeft een enorme ondernemersdrang. Heeft een passie voor innovatie en auto’s. Gaat graag wat drinken met vrienden en is eigenlijk altijd wel bezig. Om heerlijk tot rust te komen stapt hij het liefst in zijn vrije tijd op de motor. Kan soms wat kort door de bocht komen, op het asfalt wel te verstaan.

Bekijk alle berichten

Rob Voets

Plaatjesmaker | Designer

Rob is ons creatieve meesterbrein. Een jongen die altijd in is voor een drankje, een forse dosis humor en altijd zijn duim omhoog steekt. Verder staat hij op hoog niveau in het goal van de plaatselijke hockeyclub, studeert CMD te Rotterdam, speelt gitaar als Clapton en heeft als web - en app designer altijd z'n zwartlederen schetsboekje onder z'n arm.

Bekijk alle berichten

Lorenzo van Galen

Cameraad | Video- & fotograaf

Lorenzo is onze vakman op het gebied van fotografie en het schieten van video. En heeft een drone onder andere. Hoe gaaf is dat?

Bekijk alle berichten