Lifestyle

Monowear Apple Watch bandjes

Voor een beschaafde prijs wat beschaving om je pols

29 augustus 2015 door Nick Kiran

Toen ik mijn pols leegruimde voor een Apple Watch had ik ergens veel enthousiasme voor deze leuke nieuwe gadget, maar anderzijds verdriet om afscheid te doen van het horloge dat ik echt mooi vond en in bezit had. Want eerlijk is eerlijk, die heb ik al maanden niet omgehad. Echter, ik heb had een Apple Watch Sport met een blauw bandje. Dat kon echt niet.

Na een succesvolle Kickstarter campagne is het in San Francisco opgerichte Monowear Design een vervaardiger van kwaliteitsbandjes voor de Apple Watch voor een schim van de prijs die Apple durft te vragen. Dat is natuurlijk superpositief, want ik was zelf – en met mij denk ik bijna alle Apple Watch-bezitters- naarstig op zoek naar een beter alternatief.

“Met sportbandje om je Apple Watch loop je met een computertje om je pols, maar met een bandje van een derde partij ben je weer helemaal stylish.”

In onze foto’s hieronder zie je de bruin lederen variant (79$, plusminus 72 euro), de blauw lederen variant (79$) en een zwarte nylon variant (59$, plusminus 54 euro). Ik vond de laatste wat minder comfortabel doordat die wat strakker is, maar ik heb vrij grote polsen. Hij past me wel, maar de lederen zaten echt formidabel. De bruine in combinatie met het aluminium is een heerlijke kleurcombinatie en kunnen wij iedereen aanbevelen. Maar oordeel vooral ook zelf! De linkjes hierboven leiden je naar de website van Monowear Design.

Monowear biedt ook een aantal andere opties zoals metalen bandjes. Deze hebben wij (nog) niet kunnen proberen, maar zien er degelijk uit. Zeker als je redeneert dat Apple in de honderden euro’s rekent voor een metalen bandje. We hopen dat snel meer partijen komen met third-party Apple Watch horlogebandjes.

 

“Brown leather strap”

“Navy leather strap”

“Nylon black strap”

Volg AppelStijl op Instagram: @appelstijl

 

Apple Watch straps by #monoweardesign

Een foto die is geplaatst door AppelStijl (@appelstijl) op

Is online geboren, mede-oprichter van AppelStijl en studeert nog (af en toe). Lekker dwars, kritisch en gelooft er nog heilig in dat kwaliteit leveren de beste vorm van advertising is en blijft. Zie ook NickKiran.com voor freelance werk en contact.

Lees meer over Nick

Deel dit bericht
Tags