Features

Motorola VerveOnes volledig draadloze sport oordopjes

Volledig draadloos legt het de focus op jouw sportieve doelstellingen

7 juli 2016 door Kelvin de Wit

Motorola VerveLife zet als eerste fabrikant van personal audio voet op Nederlandse bodem met volledig draadloze sportoordopjes. De VerveOnes+ en VerveOnes vormen een nieuwe generatie oordopjes die volledig draadloos zijn. Ook de verbinding onderling komt door middel van Bluetooth tot stand wat leidt tot extra bewegingsvrijheid op het moment dat je gaat bewegen.

De VerveOnes+ vormt het absolute paradepaardje dat dankzij fabrikant HZO voorzien is van een waterdicht membraan waarmee ze IP57 waterdicht zijn en dus onder alle omstandigheden ook in het Nederlandse klimaat te gebruiken zijn. Ze worden geleverd met een zogenaamde charging case waar ze naast netjes opgeborgen ook meteen in opgeladen worden. Van zichzelf gaan de VerveOnes zo’n 3 uur mee en biedt de charging cases voldoende capaciteit voor vier keer opladen.

‘Pass Through Audio is ideaal voor de sportieveling die in de stad actief is.’

Via de Hubble app van VerveLife heb je toegang tot de instellingen en kan je deze naar persoonlijke voorkeur wijzigen. Zo zit er een equalizer in gebakken en heb je de mogelijkheid om ‘Pass Through Audio’ in te schakelen waarmee het omgevingsgeluid wordt doorgelaten en je precies weet wat er om je heen gebeurd. Bovendien zijn de earphones voorzien van slimme sensors die waarnemen wanneer de oordopjes in het oor zitten en ze op dat moment ook inschakelen. Tot slot zijn beide oordopjes voorzien van een tiptoets waarmee de muziek kan worden bediend en zelfs de instellingen van de oordopjes geraadpleegd kunnen worden. De VerveOnes en VerveOnes+ zijn verkrijgbaar voor respectievelijk 199 en 249 euro bij onder andere Coolblue.

Wij zijn erg benieuwd naar de verdere ontwikkeling van de volledig draadloze oordopjes. Zo kennen we de draadloze oordopjes van Bragi en heeft ook Samsung aangekondigd deze technologie te gaan gebruiken.

Mede-oprichter AppelStijl en student. Altijd bezig, ondernemend, houdt van snelheid en komt kort door de bocht, op het asfalt dan.

Lees meer over Kelvin

Deel dit bericht
Tags